Brenda

Hier zit ik op mijn plek, ik voel me als een vis in het water.

Hallo allemaal! Mijn naam is Brenda en sinds oktober 2022 maak ik deel uit van het geweldige team van Fonville Schoonmaakbedrijven. Ik werk als schoonmaakster van Fonville bij verschillende bedrijven in de omgeving van Gorinchem. Ik wil graag mijn verhaal delen over hoe ik hier terecht ben gekomen en waarom ik me hier zo op mijn plek voel.

Een bewuste keuze voor het schoonmaakvak

Ik heb in het verleden heel bewust gekozen om aan de slag te gaan als schoonmaakster. Het is belangrijk voor mij dat mijn baan goed te combineren is met mijn privéleven, met name met de zorg voor mijn kinderen. Toen ik de vacature bij Fonville tegenkwam op Indeed, wist ik dat dit iets voor mij is. En gelukkig biedt Fonville de flexibiliteit die ik fijn vindt.

Persoonlijke benadering en waardering

Wat mij direct aansprak bij Fonville is de persoonlijke benadering. Het is hier niet zomaar: “Dit is je pand en succes.” Er wordt gekeken naar de persoon en of er een klik is tussen de werkgever en de medewerker. Dat gaf me een gevoel van waardering en respect, wat erg belangrijk voor me is.

“Ik had nooit verwacht een bedrijf te vinden waarvan ik dacht: hier zit ik op mijn plek. Ik voel me als een vis in het water!”

Bekijk alle vacatures

Kansen voor groei en ontwikkeling

Een van de dingen die ik zo waardeer aan Fonville, is dat er kansen zijn om mezelf verder te ontwikkelen. Met mijn jarenlange ervaring in de schoonmaak (sinds 2003), hoopte ik altijd dat iemand de potentie in mij zag. En hier bij Fonville hebben ze dat gedaan! We zijn nu aan het bekijken hoe ik mezelf kan door ontwikkelen tot meewerkend teamleider. Het is nog nieuw voor me en het ligt buiten mijn comfortzone, maar met de goede begeleiding weet ik dat ik het kan.

Dankjewel!

Wat ook prettig is, is dat ik regelmatig een compliment krijg. Een schouderklopje is af en toe gewoon nodig en gelukkig krijg ik die. Zowel vanuit Fonville zelf als van de klanten waar ik werk. Het doet me goed te weten dat mijn inzet gewaardeerd wordt en dat ik een verschil kan maken.

Wil je ons team versterken? Solliciteer dan nu.

Wil jij direct aan de slag bij Fonville Schoonmaakbedrijven? Maak gebruik van onze eenvoudige sollicitatieprocedure en versterk ons team vandaag nog!

Stel je vraag