Vakantie/bijbaan

Over Fonville Schoonmaakbedrijven

Fonville is al meer dan 50 jaar een toonaangevend schoonmaakbedrijf. Inmiddels met zes vestigingen en ruim 1.200 collega's door heel Nederland. Onze vakkundige en flexibele aanpakkers hebben oog voor detail en werken iedere dag aan een schone, gezonde en prettige leefomgeving. Bij Fonville geloven we in 'Samen Uitblinken'.

We investeren veel in de ontwikkeling van onze medewerkers, niet alleen op het gebied van schoonmaak, maar ook op het gebied van gezondheid, veiligheid en sociale omgang. Onze organisatie kent korte lijnen, zodat we snel en efficiént met elkaar kunnen communiceren.

Onze mensen

Bij Fonville werken we met fantastische mensen die stuk voor stuk vakbekwaam, betrouwbaar en klantgericht zijn. Onze Fonvillers hebben een scherp oog voor kwaliteit en dragen een groot verantwoordelijkheidsgevoel met zich mee. We investeren graag in onze medewerkers, want we weten dat hun ontwikkeling essentieel is voor het leveren van professionele schoonmaakdiensten. Met behulp van onze eigen Fonville Academie bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om proactief te handelen en hun vaardigheden te ontwikkelen, zodat ze altijd klaar zijn om de klus te klaren.

Snel én efficiënt

Wij geloven in efficiëntie en gebruiken onze 'Fonville Uitblinkers App' om snel en efficiënt met elkaar te communiceren. Voor onze opdrachtgevers hebben we de Fonville 'Facility-app' beschikbaar. Dit is het meest geavanceerde App-platform in de schoonmaakbranche en we gebruiken het voor het vastleggen, registreren, controleren en verantwoorden van afspraken. Opdrachtgevers hebben inzage in onze kwaliteitschecks, rapportages, interne formulieren en het 'schoonmaak-logboek'.

Als jij jezelf herkent in onze waarden en visie, bekijk dan onze vacatures en solliciteer bij ons. Samen kunnen we uitblinken!

Bekijk vacatures

Missie en visie

Onze missie is om onze opdrachtgevers en medewerkers te laten uitblinken en een bijdrage te leveren aan een schone en duurzame leefomgeving. Wij zijn een mensgerichte en innovatieve partner met oog voor duurzaamheid en een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Drie zekerheden

Wij zijn een betrouwbare partner en onze opdrachtgevers en medewerkers kunnen op ons rekenen. Onze drie zekerheden zijn vakmanschap, verantwoordelijkheid en vertrouwen. ‚Äč

Vakmanschap-icoon

Vakmanschap 

Verantwoordelijkheid 

Vertrouwen