Vakantie/bijbaan

Geld verdienen

Bij Fonville Schoonmaakbedrijven blinken we samen uit in schoonmaak. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde schoonmakers om ons team te versterken. Als je bij ons komt schoonmaken, krijg je niet alleen de kans om bij te dragen aan een schone en gezonde omgeving voor onze klanten, maar ook om goed geld te verdienen.

Met flexibele werktijden en uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden we jou de mogelijkheid om een stabiel inkomen te verdienen terwijl je werkt aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan of een bijbaan naast je studie, bij Fonville Schoonmaakbedrijven vind je de perfecte baan die past bij jouw behoeften en vaardigheden. We bieden training en begeleiding om ervoor te zorgen dat je optimaal presteert en doorgroeimogelijkheden hebt binnen ons bedrijf.

Word lid van ons team en ervaar de voordelen van werken bij een toonaangevend schoonmaakbedrijf in Nederland. Solliciteer vandaag nog en begin met het verdienen van geld terwijl je werkt aan een schone en gezonde omgeving voor onze klanten!

Bekijk vacatures

Let op dit is het basis uurloon vanaf 1 april 2023.